Subscribe Login
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Aanleveren materiaal voor print

De standaardtarieven van een advertentie zijn gebaseerd op plaatsing op de linkerpagina met rechts redactionele tekst. Advertenties van een halve pagina en kleiner kunnen worden gecombineerd met andere advertenties op de pagina.

Toeslagen vaste positie en rechterpagina: 15%.
Vormgeving en schrijfservice in overleg.

Aanleveren advertentie of advertorial
Materiaal dient uiterlijk twee weken voor verschijning aangeleverd te zijn op sales@techwatch.nl. Zie de verschijningstabel voor de exacte data.

Aanleveren artikel 
Een artikel wordt afgestemd met de redactie en dient uiterlijk drie weken voor verschijning aangeleverd te zijn op redactie@techwatch.nl. Zie de verschijningstabel voor de exacte data.

Bestandstype
Advertentie en advertorial documenten drukklaar en geflycheckt aanleveren als Certified PDF (WebCmykHiRes1v4-profiel), EPS of Tiff (zonder aflooptekensen kleurenbalken). Uitsluitend kleurprofiel cmyk.

Advertorial
Vermeld bovenaan de pagina ‘Advertorial’ in minimaal corps 8

Terug naar mediakit

Redactionele richtlijnen

Een artikel in Bits&Chips dient te voldoen aan de redactionele richtlijnen. Deze kunt u opvragen via sales@techwatch.nl.

Bijsluiter

Bijsluiters worden anderhalve week voor verschijningsdatum aangeleverd bij drukkerij Van Elst. De dozen met bijsluiters dienen duidelijk te worden gemerkt met ‘bijsluiter Bits&Chips’ en het nummer van de uitgave.

Van Elst Grafische Afwerking    
o.v.v. bijlage t.b.v. Bits&Chips uitgave nr. XX
Schumanpark 75
7336 AS APELDOORN