Rindert Wolters nieuwe voorzitter Nevat

Tijdens de algemene ledenvergadering is Rindert Wolters, CEO van Brabant Alucast International (BAI) uit Oss, gekozen tot nieuwe voorzitter van toeleververeniging Nevat.

Nevat EMS bij EDM-programma van Imec en Sirris

Nevat, de Electronic Manufacturing Services-groep (EMS) van de Nederlandse belangenvereniging voor toeleverancies, sluit zich aan bij het Electronic Design & Manufacturing-programma van Imec en Sirris.

Nevat brengt EMS-specialisten samen in Zeist

Nevat, de brancheorganisatie voor de toeleverindustrie, organiseert op 16 september in Zeist een themadag over Electronic Manufacturing Services (EMS) voor de elektronica-industrie.

Nevat bundelt EMS-kennis in technologiegroep

De sectorgroep Electronic Manufacturing Services (EMS) van de Nederlandse Vereniging Algemene Toelevering (Nevat) heeft een technologiegroep opgericht die gezamenlijke technologie-roadmaps gaat maken rond thema’s als VOC vrije flux, miniaturisatie en DFX.

Nevat: meer klanten, orders in vierde kwartaal

De enquête Toeleveren en Uitbesteden (T&U) die de Nederlandse Vereniging Algemene Toelevering (Nevat) onder zijn leden heeft verspreid, wijst uit dat zowel het aantal klanten als orders afgelopen kwartaal zijn gegroeid.