Kendrion locks up 3T acquisition

Dutch automotive electromagnetic systems developer Kendrion has obtained 100 percent of the Enschede-based electronics and embedded systems expert 3T for an undisclosed price.

3T koppelt Labview en Python

Systeemhuis 3T uit Enschede heeft een softwarebibliotheek gelanceerd die de Labview-omgeving van National Instruments en de programmeertaal Python met elkaar koppelt.

Elektronicaproductie van multi-2D naar full-3D

Met dank aan de printplaat beweegt elektronica zich nog steeds in een tweedimensionale wereld. Bijgevolg is de vormfactor vaak de grootste uitdaging in een ontwerptraject. Met complex gevormde printplaten of dure flexen kun je wel de hoogte in, maar meer dan multi-2D wordt het niet. Daar komt bij dat het huidige productieproces complex, arbeidsintensief en allesbehalve duurzaam is. Terwijl het in feite niet meer is dan elektrisch geleidend en isolerend materiaal rangschikken en verbindingen leggen tussen componenten. Precies wat 3D-printen belooft te doen: het juiste materiaal op de juiste plek deponeren. Dus waarom geen full-3D elektronicaproductie? Een verkenning die vooral procesontwikkelaars wil prikkelen.