Vraagbaak voor financiering geopend op High Tech Campus

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

De High Tech Campus in Eindhoven heeft sinds kort een centraal loket waar innovatieve start-ups terechtkunnen met al hun vragen op het gebied van financiering. In haar hoedanigheid als speciaal gezante van Startupdelta verrichte Neelie Kroes de officiële opening van deze Venture Capital Desk. Het loket is een initiatief van de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij, de High Tech Campus, Holland Innovative, Prime Ventures, Rabobank Eindhoven-Veldhoven, RVO en SET Ventures. Daarnaast hebben de vc-fondsen Endeit Capital en HPE Growth Capital interesse getoond in deelname.

‘Dit is een prachtig initiatief voor innovatieve hightechstart-ups in Brabant’, vindt Kroes. ‘Veel jonge ondernemers hebben behoefte aan start- en groeikapitaal, maar in de praktijk lopen ze vaak aan tegen een gebrek aan ‘capital know-how’ en contacten. De VC Desk maakt het voor hen veel makkelijker om financiering aan te trekken en verder te groeien.’

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login