Vloeistofkoelers Fischer hebben capaciteit van 6000 W

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Telerex biedt een serie van verscheidene vloeistofkoelers van Fischer Elektronik, ontwikkeld in zes formaten. De koelers zijn bedoeld voor hoogvermogenmodules in toepassingen zoals drive-engineering, frequentieomvormers, fotovoltaïsche systemen en windturbines. De sterke rendementtoename van deze modules stelt nieuwe eisen aan het technisch management van applicaties. De grootste uitdaging is de verwerking en afdrijving van warmte om een storingsvrije werking en een lange levensduur te garanderen. Om dit te bewerkstelligen, gaat de voorkeur vaak naar vloeistofkoelers in plaats van luchtkoelers.

De koelers van Fischer zijn in te zetten in een brede range van behuizingen en zijn uitgevoerd in verschillende vermogens in warmteverwerking, tot aan zesduizend watt. Ze worden aan de heatsink bevestigd met schroeven. De contactoppervlakken zijn nauwkeurig gevlakt. De modules zijn te voorzien van klantspecifieke boorgaten voor bevestiging. Naast de gestandaardiseerde lijn zijn ook modificaties en aangepaste versies mogelijk.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content