Van Hoecke Automation opgenomen in Burke Porter Group

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

De Burke Porter Group, een wereldwijde fabrikant van intelligente machines, heeft de aankoop van Van Hoecke Automation aangekondigd. VHA is een Gentse leverancier van productieautomatisering, productmanipulatie en -controle in de voedselverwerkende, maak- en auto-industrie. Financiële details zijn niet bekendgemaakt. VHA-topman Karel Van Hoecke blijft aan als gedelegeerd bestuurder.

‘Het tempo van technologievoortgang in de productie met behulp van sensoren, autonome machines en apparatuur heeft ons aanzienlijke mogelijkheden geboden om tegemoet te komen aan de eisen van klanten van vandaag en tot ver in de toekomst’, aldus BPG-ceo David DeBoer. ‘De toevoeging van Van Hoecke Automation brengt een innovatieve groep hoogopgeleide ingenieurs met zich mee waardoor BPG meer diverse producten op wereldwijde schaal kan uitbouwen en ondersteunen.’

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login