Universele frequentieomvormers Bonfiglioli

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Een nieuwkomer in het productenpakket van Elsto Drives & Controls is de Bonfiglioli Vectron-frequentieregelaar uit de S2U-serie voor het efficiënt besturen van het motorkoppel en toerental van draaistroommotoren. De nieuwe regelaars lenen zich onder meer voor toepassingen bij interne transportsystemen, ventilatoren, mixers, pompen en verpakkingsmachines. De nieuwe serie bestaat uit twee bouwgrootten met in totaal vijf modellen met een vermogensreeks variërend van 0,2 tot 2,2 kW (1 fase, 200-240 V/50-60 Hz) in de beschermingsklasse IP20.

Standaard zijn de S2U-regelaars voorzien van een analoge ingang (naar keuze spanning of stroom), vijf digitale ingangen, een analoge uitgang, een relaisuitgang met een PID-procesregelaar. Verder beschikken alle modellen over een RJ45-connector en een ingebouwde RS485 Modbus. De RJ45-connector geeft bovendien toegang tot het VPlus-softwarepakket van Bonfiglioli-Vectron voor programmering en analyse van de procesgegevens.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content