Ultimo en Axians helpen industriële bedrijven met datagedreven onderhoud

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Ultimo en Axians breiden hun samenwerking uit. Met dit partnership helpen de twee bedrijven klanten bij het optimaliseren van hun onderhoudsstrategieën. Axians helpt organisaties met vragen op het gebied van business analytics om zo waarde te genereren uit data. Ultimo biedt bedrijven met zijn enterprise asset management-software de mogelijkheid om de levensduur van assets te vergroten en om de arbeidsproductiviteit te optimaliseren. Met het partnership bieden ze gezamenlijke klanten in de industriële sector nieuwe mogelijkheden voor datagedreven onderhoud.

‘Data stelt ons in staat ons onderbuikgevoel te toetsen, slimmere beslissingen te nemen en processen te optimaliseren naar een niveau dat we niet voor mogelijk hadden gehouden’, stelt Axians-consultant Tom Mathijssen. ‘Het slim inzetten van data over assets is essentieel voor realiseren van lage uitval en hoge kwaliteit. Door de schat aan informatie die Ultimo biedt, te combineren met bijvoorbeeld financiële of productiedata, bieden we holistische inzichten die leiden tot verbetering. Door dit op de Azure-cloud van Microsoft aan te bieden kunnen we naadloos samenwerken met de klant en Ultimo, met een ongekende schaalbaarheid en het hoogste niveau van veiligheid.’

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login