Trekkoordschakelaars Inrato geschikt voor foodindustrie

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Werkt u in de foodindustrie en wilt u grote gebieden voorzien van (nood)stopinrichting? Trekkoordschakelaars langs de lopende band kunnen een oplossing bieden. Als u deze echter reinigt met sterke chemicaliƫn kan het zijn dat bepaalde veiligheidscomponenten daar niet tegen bestand zijn. Daarom biedt Inrato International nu trekkoordschakelaars die speciaal voor de foodindustrie zijn ontwikkeld.

Het is erg vervelend om een trekkoordschakelaar te moeten vervangen omdat hij is gecorrodeerd of na een jaar niet meer werkt. Inrato levert RVS316-trekkoordschakelaars die het langer volhouden dan de stalen variant. Speciaal voor de foodindustrie heeft Idem Safety, waarvan Inrato importeur is, een speciale trekkoordschakelaar geproduceerd met viton rubbers. Deze rubbers zijn bestand tegen chemicaliƫn die worden gebruikt voor reiniging en kunnen hierdoor langer mee dan de normale rubbers. Ook is er gekozen voor gouden contacten om met een lager voltage te kunnen werken.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content