Test & Measurement Solutions in Canadese handen

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Averna heeft aangekondigd dat het voor een niet nader genoemd bedrag 100 procent van de aandelen van het Hasseltse Test & Measurement Solutions heeft verworven. T&M ontwikkelt multidisciplinaire oplossingen voor het testen, meten, inspecteren, verzamelen en valideren van producten in zowat alle segmenten van de maakindustrie. Het bedrijf, met hoofdzetel in België en kantoren in Nederland en Polen, is een National Instruments Gold Alliance Partner en heeft honderd medewerkers in dienst, waaronder zeventig ingenieurs met bijna vijftig NI-certificaten. De T&M-directie, waaronder de huidige eigenaars Roel Geraerts en Kurt Hensen, zal een sleutelrol blijven vervullen bij de activiteiten en de uitbreidingsplannen van Averna voor de Europese markt.

‘We zijn verheugd dat we deel gaan uitmaken van Averna, een toonaangevende speler in onze sector’, aldus Hensen. ‘Deze transactie schept een unieke strategische kans door het combineren van de uitgebreide Europese aanwezigheid en gerespecteerde expertise van T&M Solutions met Averna’s sterke globale aanwezigheid, gereputeerde producten en vermogen om oplossingen succesvol uit te werken. Als onderdeel van Averna zal onze portfolio een nog grotere waarde genereren voor onze bestaande en potentiële klanten.’

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login