Stabilisatieplatform Barge Master geschikt voor windmolenprojecten VS

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

London Offshore Consultants heeft in opdracht van ontwikkelaars Barge Master en GustoMSC de Steady Top Feeder-oplossing onder de loep genomen en het principe goedgekeurd. Deze onafhankelijke kwalificatie is een belangrijke stap voor de implementatie van de golfcompensatietechnologie in de Verenigde Staten. De twee Zuid-Hollandse bedrijven verwachten met de goedkeuring snel vooruitgang te kunnen boeken in de lopende onderhandelingen om de Steady Top Feeder in te zetten bij de bouw van Amerikaanse offshore windmolenparken.

Barge Master en GustoMSC ontwikkelen de Steady Top Feeder gezamenlijk. Met de oplossing kunnen bouwers van offshore windmolens de benodigde onderdelen zonder problemen op de juiste locatie afleveren. De golfslag wordt gecompenseerd met het BM-T700-platform van Barge Master. GustoMSC brengt zijn kennis en ervaring in van het designen van meer dan tweehonderdvijftig offshore systemen.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login