Rob Karsmakers coo bij NTS

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

NTS-Group heeft een nieuwe chief operations officer. Per 1 augustus komt Rob Karsmakers de raad van bestuur versterken. Karsmakers komt van Philips waar hij een lange staat van dienst heeft. Zo is hij een van de drijvende krachten achter het succes van Philips Drachten. Onder zijn leiding werd de site omgevormd tot een zero-defect vierentwintiguursfabriek die in binnen- en buitenland dient als voorbeeld voor hoe de Europese maakindustrie bestaansrecht heeft.

‘Ons bedrijf blijft zich verder ontwikkelen, zowel in omvang als in onze rol van toeleverancier voor de wereldtop in de hightech machinebouw’, zegt NTS-directeur Marc Hendrikse. ‘Daarmee neemt de druk steeds verder toe om continu te presteren op het allerhoogste niveau. Bij elke entiteit maar ook in de samenwerking tussen de entiteiten. De uitbreiding van de Raad van Bestuur met een coo is daarmee een logische stap in onze ambitie om de performance naar onze klanten continu te blijven verbeteren.’

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login