Q-Fin en LVD bundelen krachten

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Machinebouwer Q-Fin uit Bergeijk gaat samenwerken met LVD, de Vlaamse producent van machines en software voor plaatbewerking. De verkopers van LVD gaan de machines voor ontbramen, afronden en finishen van Q-Fin actief aanbieden bij hun lasersnijmachines; ze worden onderdeel van het LVD-pakket.

LVD-verkopers worden getraind op de Q-Fin-machines, die ook een plekje krijgen in de brochures van het LVD-assortiment. ‘De markt is klaar voor pakketdeals met een lasersnijmachine en een slijpmachine’, zegt Francis Vanneste van LVD Benelux. ‘Zeker bij klanten die willen investeren in een efficiënt snijproces zien we een vraag naar oplossingen voor afgeronde en braamvrije snijdelen. Deze vraag kunnen we nu op een goede manier invullen met de machines van Q-Fin. We zijn overtuigd van de kwaliteit van deze machines en kunnen ze vlekkeloos mee verkopen met onze lasers.’

De samenwerking tussen LVD en Q-Fin kwam kort voor de Blechexpo in Stuttgart tot stand. Q-Fin presenteerde hier onder meer zijn Super Edge Rounder SER600 waarmee het bedrijf de Blechexpo Award in de categorie Oppervlaktetechniek won. De jury prees de machine vanwege de snelheid en de kwaliteit van de afwerking. De winnende machine kan in één doorgang plaatwerk ontbramen en afronden op R2. Dat gaat met een snelheid van een 1 meter per minuut.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login