PCI Express-gebaseerde dual Gigabit Ethernet-adapter met bypassfunctie

Pieter Edelman
Leestijd: 1 minuut

Portwell introduceert een PCI Express-gebaseerde dual Gigabit Ethernet-adapter met bypassfunctie. De belangrijkste troef van de ABN-262 is de vermindering van netwerkdowntime veroorzaakt door veiligheidsstoringen zoals wormen, virussen en Trojaanse paarden. De adapter is gebaseerd op de Intel 82574L-controller en heeft daarmee een laag stroomverbruik met geavanceerde prestaties en een kleine footprint van 147,3 bij 68,9 milimeter.

De ABN-262 is voorzien van een ingebouwde waakhondtimer met een eenvoudig configureerbare normale of bypassmodus. Ook beschikt de adapter over een softwarematig programmeerbare time-outinstelling. Mocht de stroom uitvallen of het hostsysteem vastlopen, dan is er een controle op de Ethernet-poorten om automatisch te switchen naar niet-bypassmodus.

De ABN-262 heeft on-board leds en een led-pin-out voor de Lan-status, bypassmodus en variabele led-locatie voor systeemintegratie. Het lage profiel maakt de adapter geschikt voor onder meer 1U/2U of 4U servers. De adapter is geschikt voor servergebaseerde toepassingen met hoge overdrachtssnelheid en High Availability (HA), Intrusion Prevention Servers, Intrusion Detection Servers, Wan-optimalisatie, beveiliging en andere missiekritische gateways.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content