Nieuwe CTO voor Norma

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Frank Biemans versterkt vanaf begin volgend jaar als cto de directie van Norma Groep. Biemans (1960) heeft ruime ervaring bij Thales als leider van de radarbusiness en bij ASML als manager van de inkoopgroep die zich richt op strategisch toeleveranciers. Daarvoor heeft hij tien jaar in het buitenland gewerkt in verschillende industriële functies.

‘Norma heeft een uitstekende positie in de markt: veel vakkennis, moderne fabrieken, productie gecombineerd met engineering, een uitstekende reputatie en een nog steeds groeiende omzet’, aldus Biemans. ‘Ik zou graag zien dat Norma zijn klantenportefeuille verbreedt en naast het leveren van modules zijn klanten meer en meer helpt met de ontwikkeling van deze modules.’

De aanstelling van Biemans als cto van Norma heeft direct te maken met de ambitie van het Hengelose bedrijf om steeds dichter bij het ontwerpproces van zijn klanten te worden betrokken.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login