Mechatronica&Machinebouw verder als High-Tech Systems

René Raaijmakers
Leestijd: 6 minuten

Mechatronica&Machinebouw maakt dit jaar plaats voor de titel High-Tech Systems. Het is een van de veranderingen die ik als nieuwe hoofdredacteur doorvoer. Voor wie het heeft gemist: Alexander Pil stopte afgelopen jaar als hoofdredacteur van Mechatronica&Machinebouw en voor wie het nog niet was opgevallen: ik heb na de zomer van 2022 het stokje van Alexander overgenomen.

Alexander heeft ruim vijftien jaar bij ons gewerkt. Hij was bij ons – hoe zal ik het zeggen – een buitengewoon prettige collega. Sportief, sociaal, collegiaal en een onafhankelijk denker. Ook is hij gezegend met de eigenwijsheid die nodig is voor het hoofdredacteurschap. Nadat ik Mechatronica&Machinebouw in 2007 was gestart, heb ik het blad na enkele jaren met een gerust hart aan hem overdragen.

Alexander heeft zijn rol vervolgens met glans ingevuld. Mechatronica&Machinebouw werd een echt vakblad met een eigen signatuur. Met alles wat bij zo’n medium hoort: een netwerk trouwe relaties en columnisten en niet te vergeten, adverteerders voor wie het blad een platform is om (potentiële) klanten en medewerkers te bereiken. Mede daardoor groeide Mechatronica&Machinebouw uit tot ons meest succesvolle medium.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login