Magneetschakelaars ABB hebben groot bereik

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

ABB’s nieuwe AF-serie van magneetschakelaars beslaan een werkgebied van 20 tot 2650 A en zijn daarmee geschikt voor een breed toepassingsgebied van AC- en DC-applicaties. Denk aan het schakelen van pompen, compressoren, koelmachines, batterijen, motoren aan boord van een schip, in de HVAC, toepassing als gridkoppling, bij windmolens en zonnepanelen. De elektronisch gestuurde spoel is ongevoelig voor spanningsdips die in het netwerk kunnen ontstaan.

Een van de grote voordelen van de AF-serie is de vereenvoudigde logistiek. Door de elektronische spoel zijn de magneetschakelaars voor een breed spanningsbereik inzetbaar. Met slechts vier spoeltypes biedt de AF-serie een complete oplossing volledig inzetbaar van 24 V tot 500 V AC en DC. Dit betekent maximale flexibiliteit en kostenbesparing door minder voorraad, meer ruimte en snelle leveringen, aldus ABB.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content