Investeerder Ox koopt Rolan Robotics

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

De aandeelhouders van Rolan Robotics – dga en oprichter Hans Stam en twee senior managers – hebben de meerderheid van hun belang verkocht aan investeringsmaatschappij Ox. Financiële details zijn niet bekendgemaakt. Ox investeert met als doel de onderneming te ondersteunen en te begeleiden bij het realiseren van zijn groeiambities, door onder meer capaciteit en competenties uit te breiden bij het ontwikkelen en leveren van best-in-class robotsystemen.

‘We zien in Rolan Robotics een onderneming met veel potentieel in de aantrekkelijke markt van industriële robotsystemen’, aldus Ox-partner Dirk Jan Renee. ‘Het bedrijf heeft op eigen kracht reeds twee keer een nominatie FD Gazelle Award in de wacht gesleept. Het is onze ambitie de onderneming verder te professionaliseren en uit te bouwen, zodat er in de toekomst wellicht nog meer in het verschiet liggen.’

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login