Geautomatiseerde orderpickrobot Vanderlande voor magazijnen

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Vanderlande heeft een nieuwe geautomatiseerde stukverzamelrobot aangekondigd als aanvulling op zijn Smart Item Robotics (SIR)-portfolio van technologieën, die past bij Vanderlandes strategie om het gebruik van robotica voor warehousing te versnellen. Het systeem beschikt over intelligente grijpertechnologie, een geavanceerd visionsysteem en besturingssoftware. Ontworpen en gebouwd door het Amerikaanse Righthand Robotics, is de orderverzamelrobot specifiek geschikt voor magazijnen en distributiecentra die algemene handelsproducten verwerken.

‘De markt wil geïntegreerde robotica die werkt, dus hebben we ’s werelds toonaangevende robotoplossingen getest’, zegt Terry Verkuijlen, vicepresident Warehouse Solutions van Vanderlande. ‘Onze bevindingen toonden aan dat het gebruik van grijpertechnologie, visionsystemen en softwarealgoritmes van Righthand Robotics het meest geschikt is voor geautomatiseerde magazijnen voor algemene goederen, terwijl verschillende combinaties van robotpickers het meest geschikt zijn voor andere gespecialiseerde toepassingen.’

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login