Egbert Stremmelaar en André Braakman voorzitter en directeur Feda

René Raaijmakers
Leestijd: 1 minuut

De nieuwe voorzitter Stremmelaar is al vele jaren bestuurslid bij de Feda. ’Hij heeft veel ervaring in de branche en is een belangrijke promotor geweest van het ontwikkelen van nieuwe onderwijsprogramma‘s‘, zegt de branchevereniging in een persbericht. Als lid van de onderwijscommissie legde Stremmelaar de basis voor nieuwe opleidingen (zoals die voor mechatronica) en gerichte cursussen.

Egbert Stremmelaar is businessunitdirecteur Elektrische en Mechanische Aandrijvingen bij Eriks Aandrijftechniek. De komende jaren gaat Stremmelaar onder meer de ontwikkeling coördineren van nieuwe activiteiten binnen de verschillende Feda-secties en -commissies.

André Braakman, tot voor kort branchemanager bij FME-CWM, is benoemd tot Feda-directeur. Braakman zal volgens het persbericht uitvoerende taken van het bestuur overnemen, waardoor dat zich meer kan richten op strategische kwesties en het ontwikkelen van beleidslijnen. De Feda zegt meer nadruk te willen leggen op het ontplooien van activiteiten vanuit de commissies en secties.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login