ED&A brengt regelaar uit voor ventilatormotoren

Pieter Edelman
Leestijd: 1 minuut

ED&A heeft een snelheidsregelaar ontwikkeld voor ventilatormotoren. De regelaar is oorspronkelijk ontwikkeld voor een klant die er de ventilatiesystemen van houtkachels mee aanstuurt, maar ED&A zet de component nu ook in voor andere ventilatortoepassingen.

De regelaar is microprocessorgestuurd en voorzien van interne temperatuur-, overstroom- en kortsluitbeveiliging. Het voldoet aan alle EMC-normen en is beschikbaar in verschillende varianten. De dimmer kan uitgerust worden met leds, druktoetsen in plaats van een knop, softstart en infraroodafstandsbediening. Bedrukking van de behuizing met een bedrijfslogo of andere tekens is ook mogelijk.

ED&A staat ook in voor het inbouwen van de besturingen in een behuizing of elektrokast met bijhorende kabels, drukknoppen, klemmenstroken, voedingen, toetsenborden, accu‘s, en dergelijke.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content