Draadloze afstandsbediening Elca voor industriële toepassingen

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Sinds kort levert Elma een compacte radiografische afstandsbesturing van het Italiaanse Elca Radiocommandi. De Mito is een aanvulling op de Autec-familie en is speciaal door de ergonomische vormgeving, compacte bouwvorm en het lage gewicht, aldus de distributeur. Hij beschikt over twee, vier of zes functieknoppen plus start en stop, of acht functieknoppen. De Mito is geschikt voor de zware toepassingen waarbij geen noodstopknop nodig is. Elca heeft de bedieningen ontworpen om te werken met bergingsvoertuigen, industriële deuren en andere industriële toepassingen.

Het Mito-systeem bestaat uit een zender, ontvanger en lader. Het zoekt automatisch een beschikbare frequentie op die door het indrukken van de startknop kan worden vergrendeld. Het kastje draait op een interne lithiumbatterij en scoort beschermingsgraad IP67.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content