Directeur Festo Nederland adviseert Festo Amerika

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

De komende twee jaar zal Thomas Pehrson, sinds 1999 algemeen directeur van Festo Nederland, de regio Festo Amerika ondersteunen in een adviserende rol. Het Festo-bestuur heeft hem hiervoor gevraagd ‘vanwege zijn lange ervaring met het opbouwen en besturen van een succesvolle business in industriële automatisering’. Pehrson rapporteert aan Carlos Miranda, President van de Festo-regio Amerika.

Pehrson werkt al sinds augustus intensief samen met de algemeen directeur van Festo Mexico om een duurzame businessmodel richting 2020 te definiëren en samen met het managementteam van Festo Mexico de business in Mexico te re-engineeren.

Pehrson blijft algemeen directeur van Festo Nederland. Hij wisselt een maand in Amerika af met een maand in Nederland. Bepaalde functies zullen worden overgedragen aan het Nederlandse managementteam. De huidige salesmanager Dennis van Beers zal vanaf 1 januari de rol van vervangend algemeen directeur vervullen.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login