Derde meer omzet voor Beckhoff

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Voor het tweede jaar op rij heeft Beckhoff de boeken gesloten met een aanzienlijk hogere omzet. In 2011 kwam het Duitse bedrijf tot een omzet van 465 miljoen euro. Dat is 34 procent meer dan in 2010. Toen scoorde het ook al een flinke omzetstijging: +46 procent. In twee jaar heeft Beckhoff zijn omzet dus bijna verdubbeld. Die groei is terug te zien in het personeelsbestand dat het afgelopen jaar groeide met 24 procent naar 2100 medewerkers wereldwijd.

’De vooruitzichten voor 2012 zijn bemoedigend‘, zegt CEO Hans Beckhoff. ’Na de snelle groei lijkt het erop dat we dat hoge niveau kunnen vasthouden. De markten vertonen wel verschillen. De sector alternatieve energie zit in een sterke terugval. Dat wordt gecompenseerd door groei in algemene machineconstructies en plantengineering. Bij elkaar rekenen we op een matige groei in het lopende jaar.‘

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login