Dassault updatet schoolversie Solidworks

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Dassault Systèmes introduceert de educatieve versie 2014-2015 van Solidworks. De update bevat een groot aantal toevoegingen voor zowel studenten als docenten, voor 3D-ontwerpen en -simuleren, elektrotechnisch ontwerpen, productdatamanagement en technische communicatie. Ook is deze Solidworks-editie verder geïntegreerd met het 3DExperience-platform van Dassault.

Steeds meer docenten en studenten vinden het belangrijk om hun Solidworks-kennis en -ervaring te certificeren, voor de erkenning daarvan door toekomstige werkgevers. Daarom zijn er wereldwijd inmiddels al ruim honderdduizend gecertificeerde educatieve gebruikers.

De geïntegreerde educatieve Solidworks 2014-2015-applicaties bevatten veel nieuwe tools en mogelijkheden. Die helpen docenten de efficiency van het lesgeven te verbeteren en verkorten voor studenten zowel het ontwerpproces als hun leercurve. De belangrijkste daarvan zijn:

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content