Dassault neemt FE-Design over

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Dassault Systèmes heeft de Duitse FE-Design Group ingelijfd. Dat bedrijf is gespecialiseerd in het optimaliseren van ontwerpen aan het begin van de productontwikkeling. Met de deal versterkt Dassault zijn Simulia-portfolio naar eigen zeggen ’tot de meest complete oplossing voor ontwerpoptimalisatie in de markt‘. FE-Design heeft wereldwijd ruim tweehonderd klanten waaronder BMW, General Motors, Siemens en Suzlon. Het bedrijf onderscheidt zich met niet-parametrische optimalisatieoplossingen voor producten en vloeistoffen.

’Ons 3DExperience-platform richt zich volledig op het optimaliseren van bedrijven, hun business en de producten die ze leveren. Daarom past FE-Design zo goed bij Dassault Systèmes‘, aldus CEO Bernard Charlès. ’Is het een ontwerp dat de klanten aanspreekt? Kunnen we het snel en efficiënt produceren? Draagt het ook bij aan een duurzamere toekomst? Dat zijn belangrijke vragen die bedrijven moeten stellen om hun producten, de natuur en het leven beter in balans te brengen. Ons 3DExperience-platform helpt hen bij het vinden van de juiste antwoorden.‘

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login