Dassault groeit vier procent in derde kwartaal

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Dassault Systèmes heeft in het derde kwartaal een omzet van 493 miljoen euro gerealiseerd. Dat is vier procent meer dan in hetzelfde kwartaal vorig jaar. De groei in terugkerende omzet uit onderhoudscontracten en verhuur bedroeg acht procent. Over de eerste negen maanden van 2013 nam de totale omzet met zes procent toe in vergelijking met 2012.

Dassault-CEO Bernard Charlès: ’De resultaten van het derde kwartaal laten een convergentie van marktontwikkelingen zien, waarin de zwakke macro-economie nog steeds een bedreiging vormt. Terwijl klanten meer tijd nemen voor investeringsbeslissingen, hebben ze sterker dan ooit behoefte aan het leveren van onderscheidende productervaringen. Ondertussen gaan wij door met de realisatie van onze 3DExperience-strategie en de verbetering van de bedrijfsvoering, zoals het trainen van de sales in onze oplossingen en marktbehoeftes, meer de focus leggen op efficiency en blijven investeren in R&D.‘

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login