Brecon brengt cleanroomketen samen

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Op Wots 2014 in Utrecht introduceerde Brecon Cleanroom Systems een nieuw initiatief. PP4C is een strategische alliantie tussen een aantal internationaal opererende bedrijven binnen de cleanroomsector. De samenwerking is ontstaan vanuit de gedachte dat het voor opdrachtgevers van belang is te kunnen rekenen op betrouwbare partners in het gehele cleanroombouwproces, van ontwerp tot en met realisatie. Door samen op te trekken, kunnen de PP4C-deelnemers een compleet aanbod doen en heeft een opdrachtgever te maken met slechts één aanspreekpunt.

Initiatiefnemers van de PP4C-alliantie zijn Brecon Cleanroom Systems en Brecon Bouw en Onderhoud. De partners zijn Aken Architecten, Bolidt (kunststof vloeren), Cleanroom Cranes (Mennens kraantechniek), Deerns Engineering, Kuijpers Speciale Projecten (installatietechniek), Metaflex (schuifdeuren), Tarkett (vinyl vloeren) en Wero (reiniging).

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content