Additive Industries start 3D-designwedstrijd

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Om de groei van het aantal voorbeelden van innovatieve 3D-printtoepassingen te stimuleren en andere industrieën te inspireren, lanceert Additive Industries de ‘Additive World Design for Additive Manufacturing Challenge’. Dit gebeurt vandaag tijdens een masterclass over design voor additieve productie die onderdeel is van de Dutch Design Week in Eindhoven. Professionals en studenten gaan de strijd aan in twee categorieën. Ze worden uitgedaagd om een technisch en/of industrieel product uit hun dagelijkse omgeving te herontwerpen voor 3D-printen. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Additive World Conference op 4 maart 2015 in Eindhoven.

Partners van de challenge zijn CAE-technologieontwikkelaar Altair Engineering en Ultimaker, een Nederlandse producent van consumenten-3D-printers. De deelnemers worden ondersteund door het Addlab-team van Additive Industries die hulp bieden bij het optimaliseren van het productontwerp. De winnaars in beide categorieën mogen de nieuwste Ultimaker 2-printer mee naar huis nemen.

Kijk op www.additiveworld.com voor meer informatie.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login