Kort nieuws

Zuid-Nederland met collectieve stand op zonnecelconferentie

Paul van Gerven
Leestijd: 1 minuut

De provincie Brabant, de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij en investeringsbank Liof financieren een stand op de European Photovoltaic Solar Energy Conference and Exhibition, die 21 tot en met 25 september wordt gehouden in Hamburg. Het is de bedoeling om de Brabantse en Limburgse activiteiten op solargebied collectief op de kaart te zetten.

Het is de eerste keer dat bedrijven zich op deze manier als collectief presenteren. Elf partijen hebben zich inmiddels als geïnteresseerde gemeld, waarvan enkelen al een definitieve toezegging hebben gedaan. Er is plek voor zes à zeven bedrijven. In het geval zich meer potentiële deelnemers committeren dan er plaatsen te vergeven zijn, krijgen ondernemingen gevestigd in Brabant en Limburg voorrang.

Vlak voor de standbemanning afreist naar Hamburg, moet een gids met bedrijfsprofielen gereed zijn. Deze catalogus moet een compleet overzicht geven van de Nederlandse solarindustrie.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content