Kort nieuws

Zetes komt 2009 redelijk door

Pieter Edelman
Leestijd: 1 minuut

De Brusselse identificatiespecialist Zetes zag zijn inkomsten in crisisjaar 2009 dalen naar 167,5 miljoen euro, 5,7 procent minder dan het jaar ervoor. Dat leverde een nettowinst op van 5,1 miljoen, weliswaar 14,5 procent minder dan in 2008, maar toch nog altijd een mooi resultaat. ’Zetes blijkt opvallend resistent te zijn tegen de crisis, dankzij de diversificatie van zijn activiteiten in Goods ID en People ID en dankzij de diversiteit van zijn cliënteel in de Goods ID-divisie‘, schrijft het bedrijf in een persbericht.

De Goods ID-afdeling van Zetes houdt zich bezig met het volgen van goederen in de logistieke keten. Deze tak is veruit het grootst, met een jaaromzet van 131,6 miljoen euro. Dat is 11,2 procent minder dan een jaar eerder. De People ID-tak, die zich richt op oplossingen voor persoonsidentificatie zag juist een stijging, van 29,3 naar 35,8 miljoen euro.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content