Tools&Toys

Z-Wave-thuisautomatisering van Everspring

Koen Vervloesem
Leestijd: 1 minuut

Everspring lanceert een aantal producten voor goedkope thuisautomatisering, gebaseerd op de Z-Wave-standaard voor draadloze thuisbesturing. Tot de initiële producten behoren een dimmer, aan/uit-schakelaar en PIR, evenals magnetische deur- en venstersensoren. De AD130 dimmer kan alle belichting in huis dimmen en kan ook bestuurd worden via Z-Wave-gebaseerde afstandsbedieningen van andere fabrikanten.

De AN135-productlijn van aan/uit-schakelaars kan apparaten die vroeger manueel moesten worden bediend van op afstand of direct door de module in- en uitschakelen. De batterijgevoede PIR-sensoren van de SP103-productlijn detecteren beweging en kunnen de belichting inschakelen of alarmsystemen oproepen. De magnetische sensoren van de SM103-serie kunnen het openen van een deur of venster detecteren en alarms of verwarming aansturen.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content