XJTag levert voortaan Layout Viewer gratis mee


Warning: Undefined array key "bio" in /home/techwatch/domains/test.bits-chips.nl/public_html/wp-content/plugins/wpcodebox2/src/Runner/QueryRunner.php(126) : eval()'d code on line 13

Author:

Reading time: 1 minute

XJTag heeft versie 2.5 van zijn boundaryscanpakket uitgebracht. Voortaan wordt de Layout Viewer-tool hier standaard in meegeleverd. Met dit gereedschap kan de exacte locatie van fouten eenvoudig worden weergegeven. Layout Viewer kan ook de afstand tussen objecten weergeven en kan naar keuze verschillende lagen laten zien. Deze beelden zijn vervolgens te printen of te exporteren.

De tool integreert met XJDeveloper en XJRunner. Met XJDeveloper kunnen gebruikers eenvoudig tests opzetten en uitvoeren voor een circuit. XJRunner is een runtime-testomgeving. XJRunner geeft het type fout tijdens de tests aan en de netten die een probleem bevatten. In de nieuwe versie worden er ook aanklikbare links getoond naar de locatie van deze netten en de meest waarschijnlijke positie van de fysieke fout op het bordje.

Logic, sinds kort distributeur van XJTag in de Benelux, biedt de mogelijkheid om het XJTag-systeem dertig dagen gratis uit te proberen.