Opinie

Vraag het de headhunter

Anton van Rossum
Leestijd: 3 minuten

K.P. vraagt:

Een paar jaar geleden ben ik met twee andere ingenieurs een fabless semiconductorstartup begonnen als spinoff van een tu. Met behulp van de regionale ontwikkelingsmaatschappij, de universiteit en eigen geld hebben we een chip ontworpen die in een specifiek marktsegment een zeer interessante productverbetering zal brengen. De energieconsumptie bedraagt slechts tien procent van die van de beste concurrenten en de precisie is duizendmaal beter. Omdat het product in cmos wordt gemaakt, zal de prijs bij hogere volumes ook zeer concurrerend zijn.

De chip is bijna klaar voor productie, we hoeven hem alleen nog te testen. Ons geld is echter bijna op. Daarom zijn we al geruime tijd geleden begonnen te zoeken naar nieuwe investeerders. Hiervoor hebben we een gespecialiseerd bureau ingeschakeld dat in contact staat met een groot aantal vc’s en geldschieters.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content