Headhunter

Vraag het de headhunter

Anton van Rossum
Leestijd: 3 minuten

R.N. vraagt:

Sinds de afronding van mijn studie werk ik al jaren als analoog, digitaal en mixed-signal IC-designer aan chips voor een veelheid aan toepassingen. Met veel van mijn ontwerpen heeft mijn bedrijf succes geboekt. Door mijn trackrecord steeg ik steeds verder in de organisatie.

Op dit moment geef ik al weer enkele jaren leiding aan een ijzersterk ontwikkelteam. Een fantastische baan, maar met een aantal keerzijdes. Ik ben namelijk uitgegroeid. Binnen mijn bedrijf is er geen ruimte om nog verder omhoog te gaan. Een tweede punt baart me wat meer zorgen. De laatste jaren heb ik redelijk wat reorganisaties overleefd. Het bedrijf is nu behoorlijk afgeslankt. Zo veel zelfs dat de klappen bij een volgende ontslagronde vooral mijn soort functies zullen treffen. Ik oriënteer me dus alvast op mijn mogelijkheden. Zijn er nog opties voor mij in Nederland gezien de economische malaise?

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content