Headhunter

Vraag het de headhunter

Anton van Rossum
Leestijd: 3 minuten

E.R. vraagt:

Ik ben 43 jaar en heb ruim twintig jaar IT-ervaring. Sinds tien jaar heb ik een eigen softwarebedrijf. We hebben eigen producten en verlenen diensten als ontwikkelaar. We hebben een leuk team, mooie klanten en producten met veel potentie. Toch is het als klein bedrijf een moeilijk bestaan. Ik vind dat mijn capaciteit en talent na al die jaren tot te weinig resultaat leiden. Al vind ik het ondernemen geweldig, ik kan niet eeuwig blijven investeren.

Ik denk er serieus over om mijn bedrijf van de hand te doen en ergens een mooie baan te zoeken waar ik maandelijks meer overhoud. Is het voor mij nog zinnig om een betrekking te gaan zoeken? Je hoort namelijk vaak dat je het boven de veertig wel kunt vergeten, helemaal als je ondernemer bent geweest. De term overgekwalificeerd komt al snel bovendrijven. Wat voor type bedrijf ziet wel de voordelen en kwaliteiten van iemand boven de veertig?

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content