Headhunter

Vraag het de headhunter

Anton van Rossum
Leestijd: 3 minuten

J.M. vraagt:

Na jarenlang hard te hebben gewerkt aan innovatieve technologie heeft mijn bedrijf onlangs een paar grote opdrachten in de wacht gesleept. De klanten zijn echt absolute topbedrijven uit verschillende sectoren en het betreft potentieel een miljoenenomzet. We zijn daar nota bene binnengekomen op uitnodiging, zonder ellenlange verkooptrajecten.

Fantastisch nieuws natuurlijk, maar het stelt mij wel voor een grote uitdaging op personeelsgebied. Hoe moeten wij dit behappen met ons bedrijf? Wij werken op dit moment met een klein R&D-team. Nu richt ik mij als algemeen directeur voornamelijk op de sales en marketing, financiën en human resources. Ik werk nauw samen met de R&D-manager, die de dagelijkse leiding heeft over de ontwikkelafdeling. Als fanatiek sporter en nieuwbakken vader werkt deze collega maar drie dagen per week.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content