Headhunter

Vraag het de headhunter

Anton van Rossum
Leestijd: 3 minuten

F.R. vraagt:

Ik ben salesmanager voor een kleine gespecialiseerde Amerikaanse chipleverancier. Samen met een collega die belast is met de technische support run ik alle Europese activiteiten van het bedrijf. Ik reis veel, maar daar staat wel wat tegenover. Ik heb het geluk gehad dat ik er bij de contractbesprekingen op heb gestaan dat ik mijn salaris in euro krijg en niet in dollar. Mede daardoor verdien ik momenteel per jaar 180 duizend plus 50 duizend bonus.

Voor het komende jaar heeft mijn management echter targets gesteld die ik onmogelijk kan halen. De marktsegmenten waar het zich op wil richten, zijn in Europa niet sterk vertegenwoordigd en tot overmaat van ramp willen ze hier stoppen met de best lopende producten. Ik ben bang dat ik binnenkort op zoek zal moeten naar een nieuwe baan. Ik wil er in salaris natuurlijk niet op achteruitgaan. Weet u wellicht een interessante vacature voor mij?

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content