Headhunter

Vraag het de headhunter

Anton van Rossum
Leestijd: 3 minuten

H. van S. vraagt:

Ik werk al meer dan tien jaar als design-engineer en heb onlangs na een zoektocht van enkele jaren een aanbieding gekregen voor een nieuwe baan. De pluspunten zijn dat het inhoudelijk om een zeer interessante, zwaardere functie gaat en ik ruim de helft meer ga verdienen. Daarnaast verliep de kennismaking met mijn nieuwe collega‘s uitstekend en spreekt de werksfeer me aan.

Het minst aantrekkelijk is de reisafstand: het bedrijf ligt op meer dan honderd kilometer van mijn woonplaats. Momenteel ben ik vanuit huis binnen een half uur op mijn werk. Enkele keren per week moet ik naar het hoofdkantoor in de Randstad. Ik zit dan soms wel twee uur enkele reis in de auto en ik ben daar eigenlijk wel klaar mee. Ik moet er niet aan denken dat ik dagelijks tweeënhalf à drie uur inclusief files heen en terug moet voor deze nieuwe baan.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content