Headhunter

Vraag het de headhunter

Anton van Rossum
Leestijd: 3 minuten

L.B. vraagt:

Mijn contract als designengineer loopt dit najaar af. Bij mijn baas probeer ik wekelijks te polsen of ik kan rekenen op een verlenging, maar hij houdt voortdurend de boot af. Voor de vakantie heb ik een functioneringsgesprek gehad waarin hij heeft laten doorschemeren dat hij niet onverdeeld enthousiast was over mijn werk.

Helemaal eerlijk vind ik dat niet. Ik ben namelijk op een project gezet dat totaal niet aansluit bij mijn specialisme. Toen een collega hier opstapte, werd ik onder het motto ’jij hebt TU gedaan dus jij moet dat kunnen‘ zomaar in het diepe gegooid zonder nader overleg en – eerlijk gezegd – zonder mijn instemming. Ik had totaal geen ervaring met het onderwerp, maar ik word nu wel afgerekend op dat project. Mijn baas vond dat ik onvoldoende resultaten heb weten te boeken binnen de daarvoor gestelde tijd.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content