Kort nieuws

Verum helpt CCM time-to-market in de hand te houden

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

CCM Centre for Concepts in Mechatronics heeft de ASD:Suite van Verum in een klein project naar tevredenheid geëvalueerd. Het Nuenense bedrijf concludeert dat de Analytical Software Design-methode kan helpen om de time-to-market in de hand te houden, de risico‘s op afwijkingen van het project te beperken en de productkwaliteit te verhogen. CCM zet het ASD-pakket nu in bij een project rond medische apparatuur. In de toekomst komen daar meer projecten bij.

’CCM gebruikt al met veel succes tools van bijvoorbeeld The Mathworks, dus we moesten duidelijk maken wat de extra voordelen van ASD zijn‘, zegt Verum-CEO Rob Howe. ’Voor CCM was het belangrijk dat architecten en engineers met de ASD:Suite het behavioural design konden voltooien en konden beginnen met de design time verification, nog voordat er één regel code was geschreven. Op deze manier kan de kwaliteit omhoog en is er minder risico.‘

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content