Tools&Toys

Versie 2.0 van Enea Accelerator Platform

Pieter Edelman
Leestijd: 1 minuut

Enea komt met versie 2.0 van zijn Accelerator Platform voor het verzenden van always-on IP-gebaseerde diensten zoals breedbandtoegang, IP-tv, streaming video en Voip. Het Linux-gebaseerde platform is zonder wijzigingen beschikbaar voor Kontrons ATCA-systemen en beschikt over de benodigde databasesoftware, DSP-management, embedded beheer, middleware en netwerkprotocollen.

Versie 2.0 introduceert een aantal nieuwe features gericht op het verhogen van de beschikbaarheid en het vereenvoudigen van systeemintegratie. Zo zijn software-upgrades op in bedrijf zijnde systemen fijnmaziger te regelen. Hierdoor zijn individuele softwarecomponenten op beheersbare wijze selectief te laden en te herstarten op systeembrede basis.

Daarnaast bevat de nieuwe versie ondersteuning voor het SA Forum Availability Management Framework, waaronder fail-over modes, gezondheidsmonitoring en nieuwe redundantiemodellen. Ook omvat Accelerator Platform 2.0 DSP-beheer voor data plane-blades voorzien van DSP-farms met hoge dichtheid, HPI shelf management-interfacesoftware, ondersteuning voor ConfD en werkt het op ATCA/AMC-gebaseerde DSP- en PowerPC-hardware van Embedded Planet en Mercury Computer.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content