Kort nieuws

V-PS pakt draad op na brand

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

Een week na de brand in zijn printplatenfabriek is V-PS alweer een eind op weg. Het voormalige Vermeulen Printservice is druk bezig zijn machinepark in Aarle-Rixtel terug op orde te brengen en delen van de productie in eigen huis te herstarten. De eerste verzendingen van orders die al klaarstonden, zijn de deur uit, de boor-, frees- en testsystemen werken weer en voor de nog ontbrekende processen regelt V-PS tijdelijk vervangende machines of externe capaciteit. Ondertussen probeert het zijn klanten zo veel mogelijk uit de brand te helpen.

Het vuur in het productiehart van de printplatenfabriek ontstond in de ochtend van maandag 14 juni en was net na het middaguur onder controle. Over de oorzaak is nog niks bekend. Er zijn geen gewonden gevallen en geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen. Materiële schade is er wel. Twee essentiële machines voor de galvanoprocessen zijn definitief verloren gegaan. V-PS verwacht dat alle andere systemen kunnen worden gered. Op zijn website publiceert het bedrijf de laatste ontwikkelingen.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content