Tools&Toys

Universal Debug Engine 3.0 verbetert visualisatie en Eclipse-integratie

Pieter Edelman
Leestijd: 1 minuut

Programmierbare Logik & Systeme zal begin maart op Embedded World versie 3.0 van zijn Universal Debug Engine (UDE) onthullen, met nieuwe visualisatiemogelijkheden en verbeterde Eclipse-integratie. De debugger kan worden ingezet met de Universal Access Devices van het bedrijf voor communicatie met de doelhardware.

In UDE 3.0 is de feature toegevoegd dat trace-data kunnen worden weergegeven als executiesequentiediagram. Via een muisklik is deze weergave direct te synchroniseren met de broncode. Daarnaast is tijdresolutie van grafische weergaven sterk verbeterd; deze kan nu uiteenlopen van nanoseconden tot uren. Met de nieuwe Band-displaymodus kunnen grote datasets beter in beeld worden gebracht.

UDE 3.0 werkt op 32 en 64 bit-versies van Windows XP tot Windows 7 en is zonder extra kosten te integreren met Eclipse-omgevingen gebaseerd op Ganymede (3.4), Galileo (3.5) en Helios (3.6) met de CDT-extensies (5.0, 6.0 of 7.0).

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content