Tweede halfjaar succesvol voor Transics


Warning: Undefined array key "bio" in /home/techwatch/domains/test.bits-chips.nl/public_html/wp-content/plugins/wpcodebox2/src/Runner/QueryRunner.php(126) : eval()'d code on line 13

Author:

Reading time: 1 minute

Transics heeft in 2010 een omzet geboekt van 40,6 miljoen euro. Dat is een stijging van 12,9 procent ten opzichte van het jaar ervoor. Het tweede halfjaar was beduidend beter dan het eerste. De omzet lag in de laatste zes maanden ruim 20 procent hoger. Deze versnelling weerspiegelt de stijgende vraag en het feit dat bestaande klanten weer begonnen te investeren. Daarnaast bewijst de groei ook dat de investeringen die de boordcomputerbouwer deed in verkoop, marketing en productontwikkeling, vruchten afwerpen.

Onder de streep kwam Transics tot een nettowinst van 2,5 miljoen euro. In 2009 was dat nog 1,3 miljoen. Ook hier profiteerde het Ieperse bedrijf van een goed tweede halfjaar dat bijna 2 miljoen euro opleverde. Transics verwacht de opgaande lijn van de afgelopen maanden te kunnen vasthouden. De omzet zal met dubbele cijfers toenemen, schrijft het in een persbericht.