Kort nieuws

Transfer krijgt alleenrecht Tasking-distributie

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Altium heeft Transfer aangewezen als enige distributeur van zijn Tasking-ontwikkeltools in de Benelux. Het bedrijf uit Markelo had de Australische productlijn al ruim een jaar onder zijn hoede, maar moest de vertegenwoordiging delen met Logic Technology uit Panningen. De Limburgers zagen eind vorig jaar af van verdere samenwerking met Altium.

Transfer is al vijf jaar de exclusieve distributeur van het Altium Designer-gereedschap. De verkopers uit Markelo slaagden erin om de omzet in die periode jaarlijks te verdubbelen. ’Altium Designer zorgt ervoor dat elektronicaontwerpers kunnen focussen op het afleveren van intelligente en verbonden producten‘, zegt Frank Hoschar van Altium Emea. ’De Tasking-suite sluit hier goed bij aan. Door de twee lijnen samen te brengen in één portfolio bij Transfer hebben elektrotechnici in de Benelux een enkel aanspreekpunt.‘

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content