Podium

Toolbouwer maakt Amerikaanse tour

Alexander Pil
Leestijd: 7 minuten

Henk Beekhof werkt bij Adveda en is verantwoordelijk voor de productreleases. Hij werkt voor de Eindhovense EDA-specialist aan de verificatie van een Verilog-compiler. Onlangs stond hij op de Embedded Systems Conference (ESC) in San José. Henk woont in Empel samen met Vera, die keramiste is.

De week van 27 maart tot 2 april

Maandag. Zoals elke week bespreken we de voortgang van de projecten binnen Adveda en kijken we of we de prioriteiten moeten aanpassen. Meestal duurt dit kort, omdat we vaak wel weten wat de status is. We werken veel vanuit huis. Dat is zeer effectief: geen reistijd en je kunt geconcentreerd werken. Daarnaast hebben we allen een snelle VPN-verbinding. Normaal zijn we altijd op maandag en donderdag op de zaak en vaker als dat nodig is.

We zijn bezig met de laatste voorbereidingen voor de Embedded Systems Conference (ESC) in San José, VS, van volgende week. Altera heeft ons uitgenodigd om op hun stand onze gereedschappen te demonstreren. Voor een Nederlander is dat natuurlijk wel een heel interessante manier om je tools te kunnen showen. Afgezien daarvan zijn we heel tevreden dat we zo‘n goede relatie met Altera hebben opgebouwd. Een van de demo‘s die wij geven, bestaat uit een simulatie van een Nios-CPU gecombineerd met een stuk hardware omschreven in RTL-code. Deze week zullen we de presentatie afronden.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content