Kort nieuws

Tomtom opent vlootbeheersplatform voor derden

Pieter Edelman
Leestijd: 1 minuut

Tomtom Business Solutions is met een partnerprogramma begonnen rond zijn Webfleet-platform. Leveranciers van bijvoorbeeld ERP-, CRM- en plansoftware krijgen binnen het .Connect-programma ondersteuning en hulpmiddelen om hun producten aan te laten sluiten op het vlootbeheerplatform van Tomtom.

Sleutel van het programma zijn twee Api‘s: Link.connect en Webfleet.connect. De eerste is een Bluetooth-interface om apparaten zoals barcodescanners en mobiele printers aan te laten sluiten op de Link-inbouwsystemen, die de verbinding vormen tussen het voertuig en de back-end-systemen. Webfleet.connect is een interface om met deze back-end-systemen te communiceren vanuit een business-applicatie.

Door deel te nemen aan het programma, krijgen bedrijven toegang tot deze Api‘s, documentatie en ondersteuning. Daarnaast kunnen ze hun oplossingen in Tomtoms App Center aanbieden.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content