Interview

Time-to-market beheerst productontwikkeling op alle fronten

René Raaijmakers
Leestijd: 7 minuten

De aanstelling van Gilbert Gadet als nieuwe directeur van Logic Technology valt samen met de twintigste verjaardag van het bedrijf. Hij is vooral van plan de huidige business voort te zetten. Een kennismakingsgesprek.

Logic Technology is een van de weinige Nederlandstalige distributeurs in embedded die meer dan de helft van zijn omzet buiten de Benelux haalt. De basis voor deze strategie werd in de jaren negentig gelegd door Leon Houwen. De oprichter van Logic doet nu wegens gezondheidsredenen een stap terug.

Leon Houwen begon zijn carrière bij Philips Science & Industry met de ontwikkeling van logic analysers. Toen Philips besloot om deze gereedschappen niet meer zelf te maken, maar in te kopen, kwam Houwen in contact met American Arium. Voor Arium startte hij in 1993 een vertegenwoordiging voor Europa: Logic Technology. Dit bedrijf bouwde hij vervolgens uit tot een internationaal erkende distributeur voor alles op embedded-gebied: tooling, softwarecomponenten, middleware, bordjes, computermodules en ontwikkelomgevingen.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content