Technologie

Teledyne Lecroy zet met HDO8000 vol in op analysesystemen voor energieconversie

René Raaijmakers
Leestijd: 3 minuten

Met de Wavesurfer 3000 en HDO8000 introduceert Lecroy twee nieuwe scoopseries voor respectievelijk het lagere segment en de high-end.

Teledyne Lecroy brengt twee nieuwe oscilloscooplijnen op de markt. De nieuwe Wavesurfer 3000-serie beslaat bandbreedtes van 200 tot 500 MHz, met 10 megapoints (Mpts) geheugen per kanaal en tot 4 GS/s samplesnelheid. Voor de high-end 12-bitmarkt biedt Lecroy de HDO8000-oscilloscooplijn met acht analoge ingangskanalen en tot 1 GHz bandbreedte.

Het bijzondere aan de Wavesurfer is het gebruiksvriendelijke 10 inch aanraakscherm. Daarmee is Lecroy de eerste oscilloscoopleverancier met deze interface in het lagere segment. Tot nu toe waren touchscreens alleen in de mid-range en high-end verkrijgbaar. De Wavesurfer heeft verder een breed instrumentarium, waaronder ingebouwde functiegenerator, protocolanalyse met seriële datatrigger en -decode en logische analyse met een zestienkanaals mixed signal-optie.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content